Buitenschilder regio Rotterdam, Gouda en Den Haag

Voor kwaliteit buiten schilderwerk bent u bij ons op het juiste adres

Bij het schilderen van de buitenkant van een woning is geen klus te groot of te klein. Met een professionele schilder krijgt u in een mum van tijd werk van hoge kwaliteit. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden, voordelen en kosten die gepaard gaan met het inhuren van een buitenschilder. Bespaar geld op uw volgende buitenschilderproject door ons vandaag nog te bellen.

Welke werkzaamheden worden verricht door een buitenschilder?

Een buitenschilder is een vakman die alleen aan de buitenkant van uw huis werkt. Hij of zij zorgt voor een nieuw likje verf, maar ook voor schuren, verwijderen van oude verf en kleine reparaties. Met een buitenschilder bent u verzekerd van hoogwaardig werk en deskundige hulp. Zo weet u zeker dat alles perfect wordt afgewerkt.

De belangrijkste werkzaamheden die een schilder buiten doet zijn:

  • Verven van houten kozijnen, deuren en dakkapellen;
  • Buitenom schilderen van muren en gevel;
  • Buitenom schilderen van schuttingen, tuinhuisjes en schuren.

Waarom een buitenschilder bij Marton inschakelen?

Goed buitenschilderwerk verlengt niet alleen de levensduur van kozijnen, schuttingen, buitenmuren en andere onderdelen van uw huis, maar verbetert ook hun uiterlijk. Natuurlijk wilt u dat uw huis er op zijn best uitziet.

Het uiterlijk van uw huis kan van invloed zijn op hoe kopers het waarnemen. Een verflaag biedt veel bescherming tegen weersomstandigheden, zoals felle zon, regen of wind. Houten oppervlakken kunnen bijvoorbeeld worden beschadigd door vocht, zoals houten kozijnen buiten die kunnen gaan rotten als ze na verloop van tijd aan vocht worden blootgesteld. Door een buitenschilder in te huren kunt u uw huis beschermen tegen de weersomstandigheden, wat op zijn beurt waarschijnlijk de waarde van uw woning zal verhogen.

Uw huis buitenom schilderen; hoe vaak en wanneer moet dit gedaan worden?

Buitenschilderwerk is belangrijk om kozijnen, schuttingen en muren te beschermen tegen weersinvloeden. Door de zon gedroogde verf en vocht dat in houten kozijnen sijpelt, kan bijvoorbeeld leiden tot houtrot, naast andere problemen. Maar hoe vaak moet buitenom geverfd worden? Onze Buitenschilders raden aan om het buitenschilderwerk om de 5 jaar te vernieuwen om blaasjes en barsten in de verf en vroegtijdige afbladdering te voorkomen. De beste tijd om buiten te schilderen is tussen april en oktober, wanneer de vochtigheidsgraad laag is en de temperaturen een snelle droging toelaten.

Welke verschillende soorten buitenverf worden er gebruikt?

Voor het buitenschilderwerk wordt in principe speciale buitenverf gebruikt. Welke soorten buitenverf zijn er precies te onderscheiden? Hoogglanzende lakverf wordt meestal gebruikt voor deuren en kozijnen. Lakverf heeft een harde toplaag, waardoor het ideaal is voor gebruik op buitenoppervlakken. Beits wordt vaak gebruikt op schuttingen, tuinhuisjes en schuurtjes. Het is kleurloos en behoudt de warmte van het hout. Alkydverf vormt een sterke barrière tegen vocht en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Structuurverf versterkt het te schilderen oppervlak of kan worden gebruikt als alternatief voor alkydverf voor binnen oppervlakken.

De voordelen van een buitenschilder bij Marton

Het inhuren van een buitenschilder kan u tijd en moeite besparen. Door de ervaring van de schilders gaat de klus ook sneller dan wanneer u alles zelf zou doen. Bovendien moet u vaak op een hoge trap staan. Voor een buitenschilder is dat geen probleem; bovendien levert hij of zij de trap of steiger en hoeft u dat niet te regelen. Buitenschilders hebben de vaardigheden en ervaring om uw buitenmuren af te dichten, te schilderen en te beitsen. Ze kunnen een schilderklus veel sneller afmaken dan u, omdat ze geen duur gereedschap of andere middelen zoals steigers tegen hoge prijzen hoeven te kopen of te huren.

Buitenschilder gezocht?

Het is een goed idee om een professionele schilder in te huren voor het opnieuw schilderen van houten kozijnen, deuren of dakkapellen. Hieronder valt ook het schilderen van de gevel zodat deze er weer als nieuw uitziet! Een goede schilder levert hoogwaardig werk en zal de klus snel klaren. Bij Marton schilder bent u op het perfecte adres voor al buiten buitenschilderwerk. Onze buitenschilders staan voor u klaar. Bent u benieuwd wat onze buitenschilder in de omgeving Rotterdam, Gouda en Den Haag voor u kan betekenen en welk prijskaartje er aan uw schilderwerk hangt? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. U kunt rekenen op vakmanschap met jarenlange ervaring in buitenschilderprojecten; van kleine eenvoudige klussen tot uitgebreide, complexe schilderklussen.

Buiten schilderswerk
Bergschenhoek, Struisvaren

Bergschenhoek, Struisvaren

De bewoners van deze appartementen in Bergschenhoek zijn erg tevreden met de keuze voor Marton Schilder om de buitenzijde van het gebouw te schilderen. Marton Schilder heeft de werkzaamheden uitgevoerd op een manier waarop de overlast voor de bewoners minimaal was.
Het prachtige resultaat werd mede bereikt door de gebruikte materialen van Sigma uit de Allure S2U lijn.

Bergschenhoek, De Willgen

Bergschenhoek, De Willgen

Aan de Wilgen in Bergschenhoek hebben de mannen van Marton Schilder met uiterste nauwkeurigheid de kozijnen gerepareerd en waar nodig ook vervangen. De reparatie met epoxy is een professionele klus waarvoor Marton Schilder een aparte opleiding heeft gevolgd. De conditie van het hout van sommige kozijnen was zo slecht dat op sommige plekken het hout van het kozijn tot aan de binnenkant moest worden weggehaald. Deze stukken kozijn worden opgevuld met hardhout en epoxy. Tevens heeft Marton Schilder 2 ramen compleet vervangen inclusief raamhout.

Berkel en Rodenrijs, Jaap Ter Haarsingel

Berkel en Rodenrijs, Jaap Ter Haarsingel

Na ongeveer 5 jaar verdient uw (nieuwbouw) woning aandacht van onze vakmensen!
Marton Schilder heeft in de prachtige Gouden Griffel buurt in Berkel en Rodenrijs wederom vakwerk geleverd. Ook de bewoners van deze twee onder een dak woning profiteerden van de speciale “buurman actie” waarna Marton Schilder de woning een geheel nieuw uiterlijk heeft gegeven. De vakmensen van Marton schilder werken uitsluitend met top producten van Sigma Coatings waarmee 100% kwaliteit wordt gegarandeerd.

Hoefweg, Bleiswijk

Hoefweg, Bleiswijk

Altijd een oplossing voor moeilijk bereikbare plaatsen !

Een lastig bereikbare zijgevel van een dijkwoning in Bleiswijk moet worden geverfd. Door de schuin aflopende zijtuin, de hoogte van 15m1 en omdat er geen mogelijkheid is om ankers te gebruiken in de gevel hebben wij een speciale hoogwerker geregeld. In een week tijd hebben wij de kozijnen deels vervangen of gerepareerd plus de kozijnen en gevel 2x geschilderd.

Capelle aan Den IJssel, Stagfok

Capelle aan Den IJssel, Stagfok

In de mooie wijk “Het Zandrak ” in Capelle ad IJssel realiseerde Marton Schildersbedrijf buitenschilderwerk en renovatie aan ons vrijstaande huis.
Eerst werd begonnen met het schoonmaken van de dakpannen op de 2e etage via de stijger die naast ons huis is opgebouwd.

Rotterdam, Kralingen

Rotterdam, Kralingen

Marton schildersbedrijf verzorgde het buitenschilderwerk aan ons 3 verdiepingen herenhuis in Kralingen.

Bergschenhoek, Jan Stuytstraat

Bergschenhoek, Jan Stuytstraat

Bij dit project hebben we alle houten delen aan de buitenkant van het huis geverfd, inclusief ramen, daklijsten en dakkapel.

Bleiswijk, Stellingmolen

Bleiswijk, Stellingmolen

Bij dit project hebben we alle houten delen aan de buitenkant van het huis geverfd, inclusief ramen en daklijsten.

Zoals te zien is op de foto’s waren enkele raamlijsten in slechte conditie en moesten opgeknapt worden. Een raam moest zelfs vervangen worden door een nieuw raam dat vervolgens drie keer geverfd is (grondverf en lak).

Sweet Lake Company, Zoetermeer

Sweet Lake Company, Zoetermeer

Schildersbedrijf Marton is gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit schilderwerk bij zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Ons schilderbedrijf heeft onlangs een bedrijfspand te Zoetermeer van nieuw buitenschilderwerk voorzien. Omdat er op grote hoogte geschilderd moest worden, hebben wij voor een praktische aanpak gekozen en hebben hoogwerkers ingezet. Het resultaat was een pand wat weer jaren vooruit kan!

Bleiswijk, Beukenlaan

Bleiswijk, Beukenlaan

Bij dit project hebben we de binnenmuren en de raamlijsten aan de buitenkant op de eerste verdieping geverfd. We hebben de zijkanten van de dakkapel vervangen evenals beschadigde delen van de raamlijsten.