Spuitwerk regio Rotterdam, Gouda en Den Haag

Voor kwaliteit spuitwerk bent u bij ons op het juiste adres

 Als u op zoek bent naar glad spuitwerk voor uw plafonds en wanden bent u bij ons aan het juiste adres. Als erkend stukadoorsbedrijf kunnen wij u bij vele werkzaamheden van dienst zijn, waaronder het spuiten van nieuwe woningen of bestaande woningen waarbij wij zowel het spuiten van een fijne korrel als gladde wanden of plafonds kunnen verzorgen. Lees hieronder meer over onder andere de werkwijze van ons spuitwerk.

Welke soort spuitwerk zijn er?

Hieronder volgt een lijst van de meest voorkomende soorten spuitwerk, die kunnen worden gebruikt voor de afwerking van wanden en plafonds.

Gipsspuitwerk: Het spuiten van gips wordt uitgevoerd met een wormpomp. Deze methode wordt vaak gebruikt wanneer de dikte van het pleisterwerk meer dan 2 cm moet bedragen.

Verfspuitwerk: Verfspuiten wordt toegepast op verfklare oppervlakken die door de stukadoor netjes en zorgvuldig zijn bepleisterd. Latexverf hecht zich aan deze oppervlakken, die vervolgens geschilderd kunnen worden.

Spackspuitwerk: Een spackafwerking is een verfsoort met een korrel van 1 tot 3 millimeter dik. Deze afwerking wordt vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen, wat de lage kosten per vierkante meter verklaart.

Dunpleister: Dun pleisterwerk wordt aangebracht met een dunpleisterspuit. Deze spuit brengt het droge pleisterwerk op de muren en plafonds aan en laat het volledig drogen voordat de stukadoors het gladstrijken.

Latexspuiten bij Marton

Een latexspuit kan worden gebruikt voor het schilderen van muren en plafonds, alsook voor sierlijsten. Het spuitapparaat is snel, goedkoop en zorgt voor een gladde, gelijkmatige laag. Omdat het zo snel en betaalbaar is, wordt het vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen. Het kan echter ook worden gebruikt om kleinere hoeveelheden verf te spuiten.

Latexverf kan op diverse ondergronden gespoten worden. Je kunt hierbij denken aan stucwerk, gipsplaten, stenen spachtelputz of behang.

Wij kunnen latex over nieuw en glad stucwerk spuiten om een zeer strak en glad oppervlak te creëren. Omdat wij over speciale apparatuur beschikken en ervaring hebben met dit proces, kunnen wij het werk snel afronden.

Bij het spuiten van latex over een andere ondergrond die niet zo strak is als een vers gestucte muur, blijft de structuur eronder goed zichtbaar. Wij hebben veel ervaring als het gaat om het spuiten van latex op muren en plafonds. Wij gebruiken speciale spuitapparatuur om ervoor te zorgen dat uw woning binnen korte tijd geschilderd is.

De voordelen van latex spuiten zijn dat het snel en gelijkmatig gebeurt, met weinig kans op kleurverschillen. Bovendien ziet u geen strepen, die vaak voorkomen bij het rollen van muren. Latexverf spuiten kan ook gedaan worden door iemand met minder ervaring; wel is de kwaliteit van de spuitmachine belangrijk. Bij Marton hebben wij wel veel ervaring in het spuiten van uw woning, waardoor wij echt vakmanschap kunnen garanderen.

Kleuren en verschillende structuur mogelijkheden van spuiten

Met spuiten is bijna alles mogelijk – van de kleur van een oppervlak tot de textuur ervan. Bij Marton kan men kiezen tussen een fijne of grove korrel, en desgewenst door middel van spuiten sierpleister laten aanbrengen, zoals spachtelputz in de gewenste kleur.

Afplakken voor het spuitwerk

Voordat we gaan spuiten, dekken we ramen, deuren, kozijnen en trappen af met plastic. Zo voorkomen we veel schoonmaakwerk en besparen we uiteindelijk op arbeid en de kosten die hierbij komen kijken.

Bent u al benieuwd naar onze prijzen?

Indien u meer informatie wilt over ons spuitwerk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u vragen over onze prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Spuiten kan ook over:

Spackspuitwerk Schuurwerk (structuur blijft behouden)
Spachtelputz
Stucadoorswerk
Bestaand schilderwerk
Systeemplafonds

Met spuiten wordt het hoogste haalbare niveau behaald dat er bestaat.

Spuitwerk
De Loete, Pijnacker

De Loete, Pijnacker

Perfectionisme!

Dit voorjaar heeft Marton ons huis een volledige metamorfose gegeven. Zij hebben gewerkt volgens het plan van onze interieurarchitect. Werkelijk prachtig!
Wij zijn ontzettend blij met dit resultaat. Wat een afwerking, wat een perfectionisme en kwaliteit hebben die jongens afgeleverd!

Pompenburg, Rotterdam

Pompenburg, Rotterdam

Op deze foto’s ziet u een appartement waar wij tevens de deuren met kozijnen en de radiatoren hebben vervangen. Onze werkzaamheden gaan verder dan schilder en stucwerk.

Kozijnen, ramen en deuren plaatsen, glaszetten, radiatoren vervangen. Alles wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen met passie en 100% kwaliteit.

Berkel en Rodenrijs, Johan Fabriciusstraat

Berkel en Rodenrijs, Johan Fabriciusstraat

Bij dit project hebben we alle ramen, deuren, deurlijsten en trappen in huis geverfd.

Al de houten delen, inclusief de trapleuning zijn in de grondverf gezet en gelakt. De trap is behandeld met speciale verf van Sigma (schakelverf). Verder zijn de muren, de gang, de woonkamer en de keuken twee keer geverfd met latexverf.

Bleijswijk, Jan van der Heydenstraat

Bleijswijk, Jan van der Heydenstraat

In november 2016 hebben wij het binnenschilderwerk van onze authentieke woning in het centrum van Bleiswijk laten uitvoeren. Het hoge plafond van de woonkamer heeft Marton Schilder gespoten waarbij ons hele interieur nauwkeurig werd afgedekt en beschermd. Op de foto’s is te zien hoe nauwkeurig de mensen van Marton Schilder te werk gingen.